Perfecte profielfoto

[persbericht] De perfecte profielfoto is bereikbaarder dan ooit.

De Profielfoto is een nieuw initiatief van Maurice Jager om de perfecte profielfoto voor iedereen bereikbaar te maken.De Profielfoto levert snel de perfecte profielfoto, door een topfotograaf bij jou in de buurt. Ideaal voor LinkedIn, Facebook of andere toepassingen. 

Arnhem, 2022

PERSBERICHT

Perfecte profielfoto

De perfecte profielfoto is bereikbaarder dan ooit.

De Profielfoto is een nieuw initiatief van Maurice Jager om de perfecte profielfoto voor iedereen bereikbaar te maken.

De Profielfoto levert, vanaf vandaag, snel de perfecte profielfoto, door een topfotograaf bij jou in de buurt. Ideaal voor LinkedIn, Facebook of andere toepassingen. 

Voor professionals

Profielfoto’s worden meestal gemaakt door fotografen die op je werk langskomen en iedere medewerker fotograferen. Als je er zelf voor wilt zorgen, moet je lang wachten en zie je door de bomen het bos vaak niet. Of je moet ver reizen naar de studio van de fotograaf. Op DeProfielfoto.nl kies je eenvoudig een fotograaf bij jou in de buurt, plan je direct een afspraak online en binnen een mum van tijd kun je terecht in de studio en legt hij of zij je professioneel vast. 

Voor werkgevers

Als werkgever wil je dat jouw medewerkers jouw bedrijf perfect vertegenwoordigen, ook online. Dat is nu bereikbaarder dan ooit. Bij De Profielfoto is er altijd een topfotograaf in de buurt, zelfs als je meerdere vestigingen hebt levert De Profielfoto consistent de hoogste kwaliteit tegen betaalbare tarieven.

Hoe is het ontstaan?

Maurice Jager is tien jaar dé specialist op het gebied van profielfoto’s maken voor ondernemers en bedrijven. 

Door de jaren heen, heeft Maurice ervaren dat het moeilijk is om iedereen te bedienen in de markt. Grote opdrachten voor profielfoto’s bij bedrijven en evenementen zijn vaak te groot om alleen te doen en te kostbaar voor de bedrijven en organisatoren van evenementen. Daarnaast is de reistijd naar zijn studio in Arnhem soms een uitdaging voor zijn klanten.

Om professionals en bedrijven nóg beter van dienst te zijn, is Maurice Jager daarom Deprofielfoto.nl gestart, dé plek voor de perfecte profielfoto die altijd in de buurt is, met de beste fotografen van Nederland, gespecialiseerd in het maken van profielfoto’s, door heel Nederland. Door de samenwerking en schaalvergroting kunnen zij jou en jouw medewerkers tegen een aantrekkelijk tarief perfect fotograferen.

Onze fotografen

Met grote trots kan Maurice melden dat Peter Roelofs uit Utrecht, Erik Daems uit Venlo, Mary-Ann Struijk uit Rotterdam, Maria Bax uit Eindhoven, Jan Pieter Keller uit Amsterdam en Edo Koch uit Zwolle zich inmiddels hebben aangesloten bij deprofielfoto.nl.

Perfecte profielfoto

De toekomst

De Profielfoto groeit hard door om te zorgen voor een landelijke dekking van fotografen, die profielfoto’s van het hoogste niveau leveren aan onze klanten. Voor zowel freelancers, evenementen, als bedrijven (met meerdere locaties door het hele land) zorgen we voor uniformiteit voor het digitale visitekaartje van bedrijven die employer branding belangrijk vinden.

Onze belofte!

De fotografen van De Profielfoto geloven oprecht dat iedereen de perfecte profielfoto verdient. Wij zorgen ervoor dat dit efficiënt en makkelijk is. Wij zijn trots op ons werk als fotograaf en weten zeker dat wij als team Nederland nog beter van dienst kunnen zijn.

Deel dit bericht

JOUW WENSEN BESPREKEN?

Plan hieronder een gesprek om de behoeften van jouw bedrijf te bespreken.

In minder dan 20 minuten weet je precies wat je kunt verwachten.