Profielfoto Arnhem

Maurice Jager

VAN OLDENBARNEVELDTRAAT 90, ARNHEM

Maurice Jager is Europa’s top headshot, profielfoto Arnhem, fotografen en specialist in personal branding door middel van beeld.

Al meer dan 10 jaar ervaring maakt Maurice voor zijn klanten een profielfoto in Arnhem, maar werkt ook vanuit de studio in New York City en wereldwijd als profielfotograaf.  Met het opbouwen van zijn eigen personal brand, heeft Maurice alle valkuilen meegemaakt en geleerd wat er nodig is om in korte tijd als fotograaf een markt op te bouwen.

Tijdens zijn jeugd draaide het vooral om sport. De beste zijn en daar hard voor trainen. Dat was dagelijkse kost. Toen daar abrupt een einde aan kwam na een aanrijding moest hij op zoek naar iets nieuws.

Leren waarom mensen voor een bepaald bedrijf of merk kiezen en hoe je een bedrijf op creatieve manier succesvol presenteert op het internet werd zijn nieuwe uitdaging en hij heeft tien jaar lang allerlei afdelingen geleid in grote bedrijven.

Langzamerhand werd het creatieve gedeelte van het werk kleiner en de commerciële doelstelling belangrijker en verloor hij de belangstelling in het werk. Hij kreeg steeds meer het gevoel een nieuwe weg in te moeten slaan.

Maurice fotografeerde al jaren en het is op dat moment dat Maurice besluit om full-time fotograaf te worden. Tot dan deed Maurice altijd al het beste uit mensen naar boven halen.

Met de hulp van topfotograaf Peter Hurley heeft Maurice de kans gegrepen om een succesvol bedrijf op te bouwen met zijn fotocamera en helpt hij dagelijks bedrijven en professionals met een nieuwe profielfoto in Arnhem om ze te helpen zich perfect te profileren op o.a. social media.

Zijn competitieve karakter zorgt ervoor dat hij nu Europa’s top headshot fotograaf is en zijn klanten een prachtige profielfoto in onze De Profielfoto Arnhem locatie bezorgt, of op locatie over de hele wereld.

Maurice heeft jarenlang samengewerkt met Peter Hurley op het platform HeadshotCrew.com op te bouwen, het grootste netwerk van headshot en portretfotografen wereldwijd, maar vind een nieuwe passie om fotografen te helpen met het opbouwen van hun personal brand.

Met zijn boek ‘Personal branding voor fotografen’ bereikt hij de Nederlandse fotografen en helpt hij andere fotografen in Nederland om succesvoller te worden. 

Inmiddels is er ook een internationale podcast genaamd ‘Personal branding for photographers‘ met zo’n 500 maandelijkse luisteraars.

Ook spreekt hij zijn voor sponsoren wereldwijd over zijn vak en deelt hij zijn kennis met andere ondernemers die de kracht van het beeld willen gebruiken in hun marketing en branding campagnes.

Zijn ervaringen heeft Maurice gebundeld in het boek ‘Personal branding voor fotografen‘, dat via Van Duuren Media in maart 2020 is uitgebracht.

Als expert in personal branding voor fotografen heeft Maurice een Facebook groep met meer dan 1000 leden en een Podcast genaamd ‘Personal Branding for Photographers‘ met ongeveer 500 luisteraars per maand.

Gekozen als nummer 2 ‘Beste fotografieboek’ in 2020.

profielfoto in arnhem

PORTFOLIO

WAT JE MAG VERWACHTEN

PLAN JOUW AFSPRAAK IN DE PROFIELFOTO ARNHEM STUDIO​

VOLLEDIGE SESSIE

249 euro incl BTW

ONE SHOT DEAL

149 euro incl BTW

Reviews