linkedin-profielfoto-met-sieraden

Veelgestelde vraag: Profielfoto met sieraden?

Sieraden kunnen snel afleiden. Zeker als het wat grotere kettingen of oorbellen zijn. Daarom nu de vraag: Profielfoto met sieraden?

Het allerbelangrijkste doel voor jouw profielfoto is om iemand een indruk van jou te laten krijgen als persoon. Die indruk wordt volgens mijn filosofie voornamelijk gemaakt door de expressie in je gezicht en de blik in jouw ogen.

Zelfvertrouwen straal je uit door de blik in jouw ogen.

Vriendelijkheid komt door jouw expressie met jouw mond.

Dat zijn de twee belangrijkste ingrediënten in een profielfoto. Een derde variabele toevoegen zouden we dan echt alleen doen na het maken van de afweging of het toevoegt aan het beeld dat iemand van jou krijgt.

linkedin-profielfoto-met-sieraden

Sieraden en de profielfoto

Als je de profielfoto bij ons komt maken en je bent iemand die vaak sieraden draagt, dan fotograferen we vaak met en zonder sieraden. Dat is de beste manier om te bepalen hoeveel afleiding zo’n ketting of grote oorbellen werkelijk veroorzaakt.

Als je naar de foto kijkt en je merkt dat jouw oog getrokken wordt naar de sieraden in plaats van jouw ogen en gezicht, dan zouden we sterk overwegen om dat sieraad niet te gebruiken in jouw profielfoto.

Deel dit bericht

JOUW WENSEN BESPREKEN?

Plan hieronder een gesprek om de behoeften van jouw bedrijf te bespreken.

In minder dan 20 minuten weet je precies wat je kunt verwachten.