PROFIELFOTO VOOR BEDRIJVEN ONDERHOUDSABONNMENT

profielfoto op locatie
profielfoto voor bedrijven met meerdere locaties

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bij personeelsverloop kunnen wij zorgen dat de nieuwe medewerkers, net als de rest, de profielfoto krijgen die ze verdienen en die past bij de uitstraling van het bedrijf.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Een uniforme uitstraling voor alle medewerkers;
  • 1 aanspreekpunt voor alle profielfoto wensen;
  • 1 vast bedrag per maand;
  • Het resultaat staat voorop, door onze ervaring werken we snel en belasten we de dagelijkse bedrijfsvoering zo min mogelijk;

Stap 1: We bespreken jullie wensen en groeiprognose

Plan hieronder een gesprek om de behoeften van uw bedrijf te bespreken. In minder dan 20 minuten weet je precies wat je kunt verwachten, wat je investering is en hoe we het proces gaan inrichten om zo efficiënt mogelijk nieuwe medewerkers te fotograferen.

Stap 2: 1x per maand of dagelijks in de studio’s?

Sommige bedrijven kiezen er voor om ons 1x per maand uit te nodigen op locatie, andere bedrijven sturen hun nieuwe medewerkers naar één van onze studio’s.

Beide opties werken perfect.

Stap 3: Fotograferen

Op locatie

Als we op locatie komen, dan bouwt de fotograaf de studio op en worden de nieuwe medewerkers gefotografeerd. We verwachten dan dat alle nieuwe medewerkers aanwezig zijn, zodat we vlot kunnen fotograferen. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een introductie-dag plaatsvinden.

In één van onze studio’s

Wij leveren een unieke link aan voor uw bedrijf om afspraken in te plannen voor de medewerkers. De nieuwe medewerker kan één van onze studio’s kiezen die het makkelijkst bereikbaar is.

Stap 4: Levering van de foto’s

De contactpersoon krijgt de foto’s aangeboden in een beschermde, unieke galerij voor het bedrijf waarin alle foto’s van de medewerkers bij elkaar staan.

meer informatie?

reviews

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zeggen vorige klanten.

EEN AANTAL BEDRIJVEN WAAR WE VOOR FOTOGRAFEREN